Livrarea

PLATA și LIVRAREA PRODUSELOR
Oferim trei metode de plată:
– PLATA CU CARDUL: se realizează pe loc, online, la finalizarea comenzii și este complet securizată. Datele dumneavoastră de card sunt criptate și plățile sunt securizate prin sistemul 3D-Secure, iar transmiterea lor se face direct prin sistemul procesatorului de plăți. După ce autorizați plata, transferul de bani se face imediat, iar comanda urmează să fie procesată și expediată. SC FACELOOK SRL nu înregistrează datele cardului, iar procesatorul de plăți este MobilPay.
– PLATA RAMBURS: se realizează la primirea coletului în numerar, direct la curier conform prețului afișat pe documentele ce însoțesc coletul și de care ați fost informat online.

–PLATA PRIN PAYPAL

Prețurile produselor afișate pe site sunt în LEI și includ TVA. Prețurile pot fi modificate oricând pe site de către SC FACELOOK SRL, dar prețul produsului deja comandat nu se modifica în factura clientului.
Livrarea coletelor se face doar prin curier rapid. Serviciul folosit de www.facelookcosmetics.ro este Urgent-Cargus, iar aria de acoperire este de 100% din teritoriul României. Livrarea se face exclusiv pe teritoriul României. Comenzile plasate de luni până vineri până la ora 12:00 vor fi predate curierului în ziua respectivă, iar termenul de livrare este următoarea zi sau poate avea o întârziere de maxim 2-7 zile lucrătoare, în cazul unor probleme logistice ce țin de curier. Dacă apare o asemenea problemă vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau la telefon, menționând numărul comenzii.

Clientul se obligă să primească produsul sau să desemneze o altă persoană pentru primirea coletului la adresa de livrare. La primirea coletului, clientul (consumatorul) se obligă să verifice în fața curierului dacă coletul conține toate produsele din comandă și au ambalajul intact. După semnarea confirmării de primire (necesită serie de buletin și semnătură), clientul face dovada faptului că produsele și ambalajul lor sunt intacte și conform comenzii.